Vicepreşedintele SUA în exerciţiu, Mike Pence, va participa la ceremonia de învestire a preşedintelui ales Joe Biden, informează cnn.com, citând surse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anterior, CNN anunţa că Pence intenţionează să fie prezent la depunerea jurământului, dar aşteaptă invitaţie.

Vineri, Joe Biden a declarat că îl bucură faptul că Pence vrea să fie prezent. “El este binevenit. Mike, vicepreşedintele, este binevenit. Am fi onoraţi să îl avem alături acolo şi să mergem mai departe cu tranziţia”, a afirmat Biden.

Tot vineri, preşedintele republican în exerciţiu, Donald Trump, a anunţat că nu va asista la depunerea jurământului, la 20 ianuarie, de către succesorul său, democratul Joe Biden.

“Este unul dintre puţinele lucruri în privinţa cărora el şi eu suntem de acord. Este un lucru bun faptul că nu vine. A fost o ruşine pentru ţară, ne-a făcut de ruşine în lume. Nu este demn să fie în funcţie”, a reacţionat Biden.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.