CNN a anunţat miercuri seară că decizia postului de televiziune de a publica un material ”din surse atent verificate” despre documente neautentificate ale agenţiilor de informaţii americane cu privire la Donald Trump este complet diferită de decizia jurnaliştilor Buzzfeed de a publica note lipsite de orice bază. Anunţul postului de televiziune vine după ce preşedintele-ales a atacat CNN pentru transmiterea de ”ştiri false” şi a explicat că Buzzfeed nu reprezintă altceva decât o ”grămadă de gunoi”, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Donald Trump a participat la prima conferinţă de presă din ultimele două luni, în care a refuzat să accepte o întrebare de la reporterul CNN, susţinând că postul de televiziune promovează ”ştiri false”.

De asemenea, preşedintele-ales a atacat extrem de dur publicaţia Buzzfeed, susţinând că site-ul nu reprezintă altceva decât ”o grămadă de gunoi” şi a precizat că jurnaliştii ar trebui să-şi ceară scuze pentru publicarea unui raport compromiţător cu informaţii neautentificate.

”Organizaţia dvs este oribilă”, i-a spus miliardarul republican unui jurnalist Buzzfeed, care a insistat să răspundă la una dintre întrebările sale în cadrul conferinţei de presă de la Trump Tower din Manhattan.

Anterior, purtătorul de cuvânt al preşedintelui-ales a susţinut că decizia jurnaliştilor de a publica raportul cu informaţii neverificate nu reprezintă altceva decât ”o tristă încercare de a obţine mai multe click-uri” pe Buzzfeed.

”Este pur şi simplu scandalos şi iresponsabil ca un blog stângist, care s-a arătat în mod deschis ostil preşedintelui-ales în timpul campaniei, să arunce pe internet informaţii extrem de false şi cu aluzii sexuale cu doar câteva zile înainte de depunerea jurământului”, a explicat purtătorul de cuvânt Spicer.

Jurnaliştii Buzzfeed au publicat dimineaţă un raport a cărui autenticitate nu a putut să fie verificată şi care conţine date despre modul cum agenţiile de spionaj ruse au adunat în ultimii cinci ani informaţii compromiţătoare şi înregistrări de natură sexuală pentru a-l santaja pe Donald Trump.

Se pare că raportul a fost deja prezentat săptămâna trecută de către serviciile secrete americane în cadrul unei întâlniri cu republicanul Donald Trump, precum şi preşedintele Barack Obama.

Acest raport compromiţător a fost redactat de un fost ofiţer al agenţiilor de spionaj ruse, care a precizat că agenţii FSB au reuşit să-l compromită pe miliardarul republican cu activităţile sale de la Moscova şi să adune informaţii esenţiale pentru a-l şantaja pe preşedintele-ales al SUA.

Autorităţile ruse l-au cultivat în ultimii cinci ani pe Donald Trump, după ce au primit ordin direct în acest sens de la preşedintele Vladimir Putin.

Comportamentul lui Donald Trump la Moscova a inclus ”acte sexuale perverse” care au fost aranjate şi monitorizate de către FSB. În acest sens, miliardarul republican a fost filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu mai multe prostituate în urmă cu patru ani în hotelul Ritz Carlton din Moscova.

Moscova a colaborat cu reprezentanţii campaniei republicane pentru a transmite informaţii importante despre democrata Hillary Clinton.

FBI anchetează în acest moment veridicitatea informaţiilor incluse în raport, care au fost puse la dispoziţie vara trecută de un fost agent britanic cu o activitatea credibilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.