Reprezentanţii Thalys au anunţat vineri după-amiază întreruperea temporară a circulaţiei feroviare între Bruxelles şi Paris după ce un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren de mare viteză în apropiere de graniţa cu Franţa, transmite AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania a precizat că nu există informaţii despre persoane rănite, iar momentan nu este cunoscută cauza incendiului din trenul Thalys.

”Angajaţii şi pompierii au acţionat în mod potrivit şi situaţia este acum controlată în întregime”, a declarat o purtătoare de cuvânt a companiei feroviare, care operează trenuri de mare viteză între mai multe capitale europene, inclusiv Paris şi Amsterdam.

De asemenea, circulaţia trenurilor a fost oprită ca măsură preventivă, iar toţi pasagerii vor putea să-şi continue în scurt timp călătoria.

Linia Bruxelles-Paris este una dintre cele mai aglomerate pentru trenurile de mare viteză Thalys TGV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.