Şaptesprezece persoane au murit şi 22 au fost rănite într-un accident de circulaţie în provincia Jiangxi, din estul Chinei, duminică, a informat presa de stat, citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Accidentul a provocat moartea a 17 persoane, 22 de persoane au fost rănite, răniţii au fost transportaţi la spital”, potrivit postului de televiziune CCTV, care adaugă, citând autorităţile locale, că o anchetă aprofundată va avea loc pentru stabilirea cauzei accidentului

„Accidentul de circulaţie major” a avut loc cu puţin timp înainte de ora locală 01.00, în districtul Nanchang

La aproximativ o oră, poliţia rutieră din Nanchang i-a avertizat pe şoferi că în zonă este ceaţă. „Vizibilitatea este scăzută, ceea ce poate provoca cu uşurinţă accidente de circulaţie. Vă rugăm să fiţi atenţi la farurile de ceaţă... încetiniţi, conduceţi cu atenţie, păstraţi o distanţă de siguranţă faţă de maşina din faţa dumneavoastră, evitaţi pietonii, nu schimbaţi benzile şi nu depăşiţi”, a adăugat poliţia rutieră.

Accidentele rutiere sunt frecvente în China din cauza lipsei unor controale stricte de siguranţă.

Luna trecută, o persoană a murit într-un carambol pe o autostradă din centrul Chinei, implicând sute de vehicule şi cauzată de vizibilitatea scăzută.

În septembrie, 27 de pasageri şi-au pierdut viaţa după ce un autobuz care îi transporta către unităţile de carantină din sud-vestul provinciei Guizhou s-a răsturnat pe o autostradă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.