Un cutremur de magnitudinea 5,8 a avut loc marţi în estul Pakistanului, soldat cu un mort şi mai mulţi răniţi şi care a creat panică în rândul locuitorilor, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Epicentrul a fost localizat la 22,3 kilometri nord de oraşul Jhelum, situat la frontiera care desparte provincia Punjab de Caşmirul aflat sub control pakistanez, potrivit Institutului american de geofizică USGS.

Seismul, care a avut loc la o adâncime de zece kilometri, ”a fost resimţit în cea mai mare parte a provinciei Punjab (şi) în anumite părţi ale Khyber Pakhtunkhwa”, în nord-vestul Pakistanului, a declarat meteorologul pakistanez Muhammad Riaz.

”Cel mai rău este la Mirpur”, un oraş situat în Caşmirul pakistanez, a adăugat el.

Raja Qaiser, un deputat din districtul Mirpur, a confirmat că o femeie a murit, iar mai multe alte persoane au fost rănite.

Doi martori, Sajjad Jarral şi Qazi Tahir, au declarat că cel puţin 50 de persoane au fost rănite în surparea unei clădiri la Mirpur.

Pe reţele de socializare s-aupostat imagini cu un drum puternic avariat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.