Pompieri luptau marţi împotriva unui incendiu, la Paris, într-un imobil cu patru etaje, soldat cu nouă răniţi, inclusiv doi grav, potrivit unui bilanţ provizoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un incendiu a izbucnit în acest imobil, pe rue de Longchamp, în arondismentul al XVI-lea, iar 100 de pompieri acţionau, declară Le Figaro Brigada de Pomperi din Paris.

Potrivit unui ”bilanţ foarte provizoriu”, pentru moment, anouă persoane au fost rănite în incendiu, dintre care două grav.

Pompieri au evacuat locuitori ai imobilului, care se aflau la ferestre.

Ei efectuau verificări în apartamente, în căutare de eventuale victime.

Prefectura de Poliţie şi Pompierii din Paris au anunţat într-un mesaj postat pe Twitter o ”intervenţie în curs” şi cer publicului să nu se apropie de sectorul respectiv şi să ocupe liniile telefonice de urgenţă.

Mai multe persoane au postat, pe această reţea de socializare, imagini de la incendiu, care surprind un fum negru şi des ieşind din clădire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.