Autorităţile spaniole au anunţat că cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte câteva au fost rănite, după ce un tren de pasageri a deraiat vineri dimineaţă, la câţiva zeci de kilometri distanţă de localitatea Pontevedra, situată în comunitatea autonomă Galicia, din nord-vestul Spaniei, relatează Reuters şi El Pais.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania spaniolă pentru infrastructura feroviară a precizat că incidentul a avut loc chiar în apropierea gării din O Porrino, după ce trenul a deraiat de pe şine.

Trenul de pasageri circula pe ruta Vigo-Porto, iar motivele care au dus la deraiere nu sunt cunoscute. 

Se pare că trenul implicat în accident aparţinea companiei portugheze Combois Portugal, iar peste 60 de pasageri erau în vagoane.

Traficul feroviar între localităţile Louredo-Valos şi Pontevedra-Tui a fost suspendat, ca urmare a impactului asupra infrastructurii feroviare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.