Cel puţin două persoane au murit şi alte şase au fost rănite într-un conflict armat de la o petrecere stradală neautorizată din Memphis, Tennessee, care a avut loc sâmbătă, potrivit poliţiei, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În timpul anchetei ulterioare, am aflat că au fost 8 victime în total, dintre care două au decedat la faţa locului”, a declarat poliţia din Memphis într-un comunicat actualizat, postat pe X.

Poliţia anunţase anterior că 16 persoane au fost împuşcate. Unul dintre răniţi rămâne în stare critică, în timp ce unul a fost eliberat, a declarat poliţia.

”Aceasta a fost o petrecere pe stradă care avea loc fără autorizaţie”, a spus poliţia.

La petrecere au participat aproximativ 200-300 de persoane.

Cel puţin doi suspecţi sunt căutaţi, a spus CBS News, citându-l pe şeful interimar al Poliţiei din Memphis, Cerelyn Davis.

”Credem că există cel puţin două persoane care au tras cu arme în timpul acestui incident”, a declarat Davis pentru CBS News.

Poliţia din Memphis nu a putut fi contactată imediat pentru comentarii suplimentare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.