Cel puţin cincisprezece persoane, inclusiv trei copii, au fost rănite într-un atac armat în noaptea de Halloween, pe o stradă din Chicago, a anunţat poliţia, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectorul şef al poliţiei din Chicago, David Brown, a declarat că cele trei victime minore sunt un copil de 3 ani, un copil de 11 ani şi un copil de 13 ani. Ceilalţi răniţi în atacul armat de luni seara sunt adulţi cu vârste cuprinse între 30 de ani şi 50 de ani.

Poliţiştii au precizat că o femeie care fugea de la locul atacului a fost lovită de un vehicul în trafic şi a fost internată în spital, dar este în stare bună.

Departamentul de Pompieri din Chicago a menţionat că a trimis cel puţin 10 ambulanţe la faţa locului, în cartierul Garfield Park din Chicago. Brown a mai spus că starea victimelor variază de la răni care nu pun viaţa în pericol până la stare critică.

Nu au fost înregistrate imediat decese.

Brown a mai afirmat că atacul a avut loc în jurul orei locale 21.30 şi a durat doar câteva secunde. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere a poliţiei, pe care anchetatorii o examinează.

Informaţiile preliminare arată că în videoclip au fost văzuţi cel puţin doi atacatori, trăgând fără discernământ în mulţime.

Copiii împuşcaţi în timpul incidentului sunt ”doar nişte tineri”, a declarat activistul Andrew Holmes.

”Se îmbracă într-un costum pentru a se bucura de seară şi apoi un clovn merge şi descarcă arma, producând multe vătămări corporale acestor familii”, a spus el pentru WGN-TV.

Anchetatorii încearcă să stabilească motivul atacului şi să obţină o descriere a maşinii şi a celor responsabili, a spus Brown. Nicio persoană nu a fost arestată.

Brown a adăugat că nu au existat conflicte la colţul străzii luni seară şi a spus că erau mai multe grupuri mari la colţul străzii, care este un loc popular de adunare în cartier.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.