Un incendiu izbucnit la Institutul Central de Cercetare al Forţelor de Apărare Aerospaţială din oraşul rusesc Tver s-a soldat cu moartea a cel puţin 7 persoane şi rănirea altor 25, a declarat, joi, o sursă din serviciul local de urgenţă pentru agenţia de ştiri rusă TASS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Confirmăm un număr de şapte morţi în acest moment”, a spus sursa, adăugând că numărul victimelor ar putea creşte.

Informaţiile preliminare oferite de autorităţile locale indicau că 5 persoane au murit în incendiu, iar alte 25 au fost rănite.

Incendiul cuprinde în prezent o suprafaţă totală de 2.500 de metri pătraţi înainte de a fi localizat de salvatori, susţin serviciile de urgenţă.

Ministerul a implicat un elicopter Mi-8 în acţiunile de stingere a focului, care a aruncat cel puţin 10 rezervoare de apă pentru a stinge incendiul.

Potrivit unui bilanţ anterior, unele persoane au suferit răni cauzate de fum, în timp ce altele au fost rănite după ce au sărit pe ferestre pentru a scăpa de incendiu.

Incendiul a izbucnit la etajul al doilea al clădirii şi apoi a cuprins o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Un scurtcircuit al reţelei electrice ar fi fost cauza incidentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.