Autorităţile ruse au anunţat luni dimineaţă că cel puţin 27 de pasageri au fost răniţi într-o aeronavă a companiei Aeroflot din cauza turbulenţelor puternice pe ruta Moscova-Bangkok, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, printre cele 27 de persoane rănite se numără 24 de cetăţeni ruşi, iar 15 dintre aceştia primesc îngrijiri medicale la un spital din Bangkok.

Alte trei persoane rănite sunt din Thailanda.

Compania Aeroflot a anunţat anterior că mai mulţi pasageri au fost răniţi din cauza turbulenţelor puternice întâmpinate de aeronavă cu doar 40 de minute înainte de a ateriza în Bangkok.

Echipajul de zbor nu a avut timp să-i pregătească pe pasageri pentru turbulenţe, pentru că aeronava a fost lovită în timp ce zbura pe vreme bună deasupra Thailandei.

”Toţi răniţii au fost trimişi la spitalele locale, iar aceştia au suferit fracturi şi vânătăi”, a declarat ambasada rusă de la Bangkok.

De asemenea, mai mulţi pasageri nu aveau centurile de siguranţă trase atunci când au început turbulenţele puternice.

Aeroflot operează zilnic două zboruri pe ruta Moscova-Bangkok. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.