Cel puţin 22 de persoane au murit, inclusiv 9 membri ai unei familii, după ce o dubă cu pasageri a căzut într-o râpă adâncă din sud-vestul Pakistanului, au declarat miercuri oficialii locali, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs, aparent, din cauza vitezei excesive pe autostrada Quetta – Zhob din districtul Qilla Saifullah la 200 km de oraşul Quetta din provincia Balochistan, deşi cauza exactă a accidentului este încă necunoscută, au mai spus oficialii.

”Femeile şi copiii sunt printre cei care au murit pe loc”, a declarat Hafiz Qasim, comisarul districtual al Qilla Saifullah.

Un rănit a fost trimis la Spitalul Civil Quetta în stare gravă, a afirmat doctorul Wasim Baig.

Preşedintele pakistanez Arif Alvi şi-a exprimat tristeţea cu privire la producerea accidentului şi a ordonat autorităţilor să facă aranjamente pentru a duce cadavrele pasagerilor la famiile lor.

În iulie anul trecut, un autobuz plin care transporta în mare parte muncitori care călătoreau acasă cu ocazia unei sărbători musulmane importante a intrat într-un camion container pe o autostradă aglomerată din centrul Pakistanului. Accidentul s-a soldat cu moartea a cel puţin 33 de persoane.

Accidentele rutiere mortale sunt frecvente în Pakistan, unde regulile de circulaţie sunt rar respectate şi drumurile din multe zone rurale sunt în stare proastă.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.