Cel mai tânăr fiu al prinţului care domneşte în Liechtenstein, Hans-Adam al II-lea, Constantin, a murit subit marţi la vârsta de 51 de ani, anunţă miercuri într-un comunicat casa princiară, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Casa Princiară vă anunţă cu regret decesul neaşteptat al prinţului Constantin de Liechtenstein la 5 decembrie 2023”, se arată în comunicat, în care nu este precizată cauza decesului.

Constantin era al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul acestui mic principat bogat, situat între Austria şi Eleveţia, cu aproximativ 40.000 de locuitori.

Fratele său mai mare, prinţul moştenitor Alois, este cel care-i va succede lui Hans-Adam al II-lea la conducerea Liechtensteinului.

Constantin lasă în urma sa o soţie, prinţesa Marie de Liechtenstein, şi copii, prinţul Moritz, prinţesa Georgina şi prinţul Benedikt, deplânge casa princiară.

El a fost preşedintele Consiliului de Supraveghre a Liechtenstein Group, cel mai mare grup bancar privat şi de gestionare de active care aparţine unei familii ragele din lume, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.