Patru membri ai aceleiaşi familii acuzaţi în legătură cu uciderea înfiorătoare a modelului din Hong Kong Abby Choi s-au prezentat, luni, în instanţă, după ce poliţia a declarat că a găsit ceea ce se crede că ar fi părţi ale corpului ei dezmembrat, a informat postul public RTHK, conform CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul soţ al lui Choi, Alex Kwong, 28 de ani, fratele său Anthony, 31 de ani, şi tatăl lor, Kwong Kau, 65 de ani, sunt acuzaţi de uciderea ei. Mama lui Alex Kwong, Jenny Li, în vârstă de 63 de ani, este acuzată de obstrucţionarea justiţiei, a informat RTHK.

Celor patru li s-a refuzat eliberarea pe cauţiune, a decis luni Tribunalul de Magistraţi al oraşului Kowloon, potrivit RTHK. Î

Duminică, anchetatorii au identificat un craniu, mai multe coaste şi păr, despre care se crede că ar fi rămăşiţele lui Choi, într-o oală mare de supă din oţel inoxidabil, a spus poliţia. Alte părţi ale corpului, inclusiv trunchiul şi mâinile lui Choi, nu au fost încă găsite.

Abby Choi, în vârstă de 28 de ani, a fost dată dispărută miercuri. Două zile mai târziu, părţi ale corpului ei au fost găsite într-o casă din cartierul Tai Po al oraşului, a spus poliţia. O maşină de tăiat carne, un fierăstrău electric şi câteva articole de îmbrăcăminte au fost găsite, de asemenea, în casă, a spus poliţia.

Fostul soţ al lui Choi a fost arestat sâmbătă la un debarcader de pe una dintre insulele de la periferia oraşului, a declarat poliţia. Fratele şi părinţii lui au fost arestaţi vineri.

Un al cincilea suspect, o femeie de 47 de ani, a fost arestat duminică în legătură cu acest caz, a declarat poliţia.

Choi, un model şi influenţă în reţelele sociale cu peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, a apărut recent ca model de copertă digitală pentru revista de lux L’Officiel Monaco şi a participat la Săptămâna Modei de la Paris de anul acesta.

Cazul a şocat oraşul în weekend, deoarece detaliile înspăimântătoare ale investigaţiei au dominat titlurile din presa locală şi mii de oameni şi-au exprimat condoleanţe pe conturile de socializare ale lui Choi.

Instanţa a amânat cazul până pe 8 mai pentru a permite continuarea investigaţiilor de către poliţie, a informat RTHK.

Abby Choi avea cu fostul soţi doi copii, un băieţel şi o fetiţă, care vor rămâne în grija mamei fostului model.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.