Nicolas Sarkozy nu a reuşit să treacă duminică de primul tur al primarelor dreptei franceze, care ar trebui să conducă la stabilirea candidatului prezidenţial al Les Republicans. Totuşi, soţia sa a declarat că ”cei mai buni pierd uneori”, deşi fostul preşedinte francez a fost luat în râs în societatea franceză pentru eşecul din primare, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Uneori cei mai buni pierd. Bravo, iubirea mea. Sunt mândră de tine”, a scris Carla Bruni pe Instagram.

Între timp, criticii au început să-l batjocorească pe fostul preşedinte francez pentru eşecul ruşinos înregistrat în primul tur al primarelor de la Les Republicans.

Nicolas Sarkozy şi-a anunţat retragerea din viaţa politică după ce a înregistrat un eşec uriaş în faţa lui Francois Fillon şi a lui Alain Juppe.

Fostul lider francez spera să devină candidatul dreptei franceze în alegerile prezidenţiale din 2017.

Criticii au postat poze cu buletinele de vot alături de o monedă de doi euro. În primare au putut să voteze şi francezii care nu sunt membrii ai dreptei, atât timp cât plăteau o taxă de doi euro şi semnau o declaraţie de adeziune la valorile promovate de Les Republicans.

Sarkozy a declarat în discursul de acceptare a înfrângerii că ”se va îmbarca într-o viaţă cu mai multe pasiuni private şi mai puţine pasiuni publice”.

Relaţia fostului preşedinte francez cu soţia sa a fascinat presa naţională şi internaţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.