Cancelarul german Olaf Scholz a glumit spunând că aşteaptă cu nerăbdare reacţia reţelelor sociale după ce a fost dată publicităţii, luni, o fotografie oficială care îl arată purtând un plasture pe ochi în urma accidentului suferit în weekend în timp ce făcea jogging, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt nerăbdător să văd meme-urile. Mulţumesc pentru urările de însănătoşire, pare mai rău decât este", a postat cancelarul pe contul său de pe platforma X.

Olaf Scholz, a cărui faţă are de asemenea echimoze vizibile în fotografie, va trebui să poarte plasturele pe ochi în următoarele zile şi chiar săptămâni, a declarat luni purtătorul de cuvânt al guvernului, Steffen Hebestreit, într-o conferinţă de presă.

Cancelarul, care urmează să ia parte la un eveniment al Bisericii Catolice din Berlin în cursul zilei de luni, se simte bine având în vedere circumstanţele, a precizat Hebestreit.

Olaf Scholz, care face în mod obişnuit jogging, a trebuit să îşi anuleze angajamentele de duminică, după ce a căzut în timp ce alerga sâmbătă, însă programul său pentru restul săptămânii rămâne neschimbat, potrivit lui Hebestreit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.