Autorităţile canadiene caută doi bărbaţi în legătură cu o înjunghiere în masă, care a provocat moartea a cel puţin 10 persoane şi rănirea altor 15 în Saskatchewan, în vestul Canadei, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile i-au identificat pe cei doi suspecţi ca fiind Damien Sanderson şi Myles Sanderson şi sfătuiesc oamenii să ia măsurile de precauţie corespunzătoare. Se crede că cei doi călătoresc cu un Nissan Rogue de culoare neagră cu plăcuţă de înmatriculare din Saskatchewan.

”Facem toţi paşii posibili pentru a urmări aceşti indivizi”, a declarat comisarul adjunct Rhonda Blackmore de la Royal Canadian Mounted Police.
Blackmore a afirmat că primele informaţii referitoare la înjunghieri au venit la ora locală 5:40 a.m. şi în câteva minute au fost primite mai multe apeluri care raportau alte cazuri similare. Autorităţile spun că există 13 puncte în care au fost găsite victime în Saskatchewan. Blackmore a precizat că se pare că unele dintre victime au fost vizate în mod explicit, iar altele au fost aleatorii.
„Este cu siguranţă un eveniment semnificativ, dacă nu cel mai grav pe care l-am văzut în ultimii ani”, a afirmat Rhonda Blackmore.

Într-un mesaj către cei doi suspecţi, Blackmore a spus: „Dacă Damien şi Myles ascultă sau primesc aceste informaţii, le-aş cere să se predea imediat în poliţie”.
 

„Suntem cu gândul alături de numeroasele victime decedate şi rănite, familia, prietenii şi comunitatea lor. Este îngrozitor ceea ce s-a întâmplat astăzi în provincia noastră”, a continuat ea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.