Camionul implicat în presupusul atentat terorist din capitala suedeză a fost furat vineri dimineaţă, în timp ce livra bere la un restaurant spaniol din Stockholm. De asemenea, camionul aparţine companiei Spendrups, transmite versiunea suedeză a The Local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este unul din autovehiculele noastre folosite pentru distribuţie. În timpul unei livrări la restaurantul Caliente, un bărbat a sărit în faţa cabinei şoferului şi a furat camionul în timp ce şoferul descărca produsele”, a declarat directorul de comunicare al companiei Spendrups, Marten Lyth.

De asemenea, autorităţile locale le-au cerut suedezilor să evite zona centrală a metropolei Stockholm.

Două persoane şi-au pierdut viaţa până în acest moment, iar mai multe au fost rănite, după ce un suspect a intrat cu un camion în vitrina Ahlens Mall.

Am văzut sute de persoane alergând, alergau pentru a-şi salva vieţile”, a declarat o martoră pentru publicaţia suedeză Aftonbladet.

Publicaţia susţine că suspectul a intrat direct în Ahlens Mall.

De asemenea, imaginile video distribuite pe reţelele sociale arată mai multe cadavre acoperite cu pături pe artera comercială Drottningatan, situată în zona centrală a metropolei Stockholm.

”Ei ţipau aruncaţi-vă la pământ, nu e nicio glumă”, a declarat un alt martor, Ebba Thorneus.

Martorii susţin că mai multe elicoptere patrulează deasupra arterei comerciale Drottningatan.

De asemenea, un incendiu a izbucnit în incinta Ahlens Mall.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.