Doi jurnalişti japonezi au avut parte de un interviu cel puţin ieşit din comun cu preşedintele rus Vladimir Putin, după ce acesta l-a invitat în cameră şi pe câinele Yume, o femelă în vârstă de patru ani din rasa Akita Inu, pe care a primit-o cadou de la executivul Japoniei. Yume a început să latre zgomotos spre cei doi jurnalişti, însă preşedintele rus a reuşit să calmeze situaţia după ce le-a arătat acestora mai multe trucuri învăţate de câine, scrie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi jurnalişti japonezi s-au arătat speriaţi la vederea câinelui din rasa Akita Inu.

Câinele a început să latre zgomotos din cauza camerelor de luat vederi, iar cei doi jurnalişti japonezi au rămas cu adevărat împietriţi în mijlocul sălii.

Însă, Vladimir Putin a chemat liniştit câinele spre el şi i-a dat mai multe gustări înainte de a le arăta jurnaliştilor trucurile pe care le-a învăţat.

”Aţi avut dreptate să fiţi prudenţi. Yume este un câine ce simte absurditatea. Sunt mulţi oameni aici, multe camere şi lumini aprinse. Ea este un câine de pază”, a declarat preşedintele Putin.

Liderul rus a primit câinele în urmă cu patru ani, ca un semn de mulţumire de la executivul japonez pentru ajutorul acordat în urma seismului devastator şi a valului tsunami din 2011.

Vladimir Putin este cunoscut drept un iubitor de câini.

Nu este pentru prima dată când preşedintele rus creează agitaţie cu animalele sale.

Cancelarul Angela Merkel a fost fotografiată în ianuarie 2007 cu o expresie extrem de stânjenită la o întâlnire cu Vladimir Putin, după ce acesta l-a invitat în sală şi pe labradorul său numit Koni.

Putin a recunoscut că a încercat să o sperie pe Merkel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.