Autorităţile bulgare au arestat mai multe persoane care au promovat calitatea documentelor şi a bancnotelor ilegale, arătând un paşaport bulgar fals cu imaginea actorului american Sylvester Stallone, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii au pus sub acuzare, vineri, patru bulgari suspectaţi de apartenenţă la o organizaţie criminală, care au realizat şi au distribuit documente bulgare false şi bancnote contrafăcute de dolari şi euro.

Cei patru bărbaţi au fost arestaţi după ce imprimante şi materiale pentru producerea de bancnote şi documente au fost găsite în urma percheziţiilor efectuate în 30 de locuri din Bulgaria, în cadrul unei operaţiuni comune a Europol şi serviciile secrete americane.

În urma unei percheziţii la un apartament din Plovdiv, poliţia a confiscat multe banconte false de euro şi dolari, precum şi cărţi de identitate şi permise de conducere false.

"Poliţiştii au confiscat şi un paşaport bulgar cu fotografia unui celebru actor american, care a fost folosit pentru a demonstra clienţilor înalta calitate a produselor contrafăcute", au anunţat procurorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.