Celebra statuie Manneken-Pis a primit, sâmbătă dimineaţa, un costum de la Rolling Stones, cu ocazia turneului Sixty pentru a marca cea de-a 60-a aniversare a trupei rock britanice, scrie lalibre.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mick Jagger, Keith Richards şi Ronnie Wood vor concerta, luni seară, pe stadionul Regele Baudouin, la 46 de ani de la ultimul lor concert la Bruxelles.

Costumul a fost predat de Pascal Van De Velde, directorul agenţiei artistice Greenhouse Talent, care organizează concertul. Este format dintr-un tricou negru şi pantaloni cu numele grupului şi reproduceri ale trupei Rolling Stones în culorile negru, galben şi roşu ale drapelului belgian.

O fanfară a cântat hitul „Paint It, Black” de la Rolling Stones, spre încântarea trecătorilor şi a turiştilor prezenţi. Manneken-Pis va rămâne îmbrăcat în acest costum pe tot parcursul weekendului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.