Premierul britanic Boris Johnson, internat la terapie intensivă cu covid-19, se simte mai bine şi discută cu personalul care-l îngrijeşte, a anunţat joi ministrul Culturii Oliver Dowden, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrurile se îmbunătăţesc în ceea ce-l priveşte”, a declarat ministrul la BBC.

”Se simte mai bine, stă aşezat şi discută cu personalul medical”, a spus Dowden.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Şeful Guvernului britanic, în vâstă de 55 de ani, a fost internat duminică seara la spitalul St. Thomas din londra, după ce a prezentat timp de zece zile febră mare şi a tuşit, după ce a contractat noul coronavirus.

Starea sa s-a degradat rapid în următoarele 24 de ore după internare, iar luni a fost mutat la secţia de terapie intensivă, unde sunt tratate cele mai grave cazuri.

În absenţa sa, gestionarea crizei noului coronavirus - care s-a soldat cu peste 7.000 de moţi în Regatul Unit - continuă sub conducerea şefului diplomaţiei britanice Dominic Raab, însărcinat de Johnson să-i ţină locul temporar la conducerea Executivului.

O nouă reuniune a Comitetului de Urgenţă COBRA, însărcinat cu coordonarea reacţiei în timpul crizei, este prevăzută joi în vederea discutării măsurilor de izolare aflate în vigoare - a căror ridicare nu se află pe ordinea de zi - potrivit primarului Londrei Sadiq Khan şi Guvernului din Ţara Galilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.