Premierul britanic Boris Johnson, al cărui partid a câştigat detaşat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a mulţumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari în campanie concluzia sa fiind: ”Trăim în cea mai mare democraţie din lume”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mulţumesc tuturor celor din măreaţa noastră ţară care au votat, care s-au oferit voluntari, care au fost candidaţi. Trăim în cea mai mare democraţie din lume”, a scris Johnson pe Facebook imediat după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor.

Conservatorii obţin 368 de locuri în Parlament, o majoritate confortabilă, în urma alegerilor legislative din Marea Britanie, conform exit-poll-urilor, ceea ce îi oferă lui Boris Johnson condiţii pentru a-şi îndeplini promisiunea de a scoate Regatul Unit din UE până la 31 ianuarie 2020. Laburiştii vor avea în urma scrutinului 191 de mandate.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.