Bill Clinton l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria înregistrată în cursa pentru Casa Albă. Discuţia telefonică dintre cei doi politicieni are loc la doar două zile după ce acesta a plâns pe scenă, în timp ce soţia sa îşi recunoştea înfrângerea în alegerile prezidenţiale, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preşedintele Clinton l-a sunat în această după-amiază pe preşedintele ales Trump. În timpul unei convorbiri telefonice scurte, Clinton l-a felicitat şi i-a urat tot binele lui Trump”, a declarat un consilier al fostului lider american.

Bill Clinton şi-a petrecut ani de zile încercând să o ajute pe Hillary Clinton să se poziţioneze pentru a câştiga cursa pentru Casa Albă. După ce Donald Trump a câştigat nominalizarea Partidului Republican, Bill Clinton l-a atacat în nenumărate rânduri pe miliardarul republican, numindu-l nepotrivit pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

”Aceasta este problema în politică, atunci când ceilalţi îţi toarnă otravă pe gât, nu trebuie să o beţi”, a declarat luna trecută fostul preşedinte american.

Între timp, miliardarul republican s-a folosit de aventurile extraconjucale ale fostului preşedinte pentru a o ataca pe Hillary Clinton.

Donald Trump a invitat trei femeie ce l-au acuzat de hărţuire sexuală pe fostul preşedinte Clinton să vorbească la un eveniment, care a avut loc înainte de a doua dezbatere prezidenţială cu Hillary Clinton. 

Însă, cei doi lideri au păstrat pentru mult timp relaţii cordiale în ciuda neînţelegerilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.