Statele Unite au înregistrat alte 2.500 de decese din cauza covid-19 în 24 de ore, potrivit Universităţii Johns Hopkins, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După două zile de scădere, duminică şi luni, această creştere - cu 2.502 moţi -, înregistrată miercuri la ora locală 20.30 (joi, 3.30, ora României) creşte bilanţul american la 60.853 de morţi de la începutul epidemiei, potrivit bilanţului actualizat continuu al universităţii.

Statele Unite - cea mai afectată ţară din lume de covid-19 - au depăşit marţi pragul de un milion de contaminări cu noul coronavirus şi înregistrează numai ele aproape o treime din cazurile înregistrate în lume.

Coronavirusul ”va pleca”, a dat asigurări miercuri, la Casa Albă preşedintele american Donald Trump.

”El se va duce, va fi eradicat”,a spus el, fără să precizeze cum.

The Wall Street Journal (WSJ) scrie că Guvernul american a comandat 100.000 de saci mortuari în plus - un semn de rău augur în privinţa încetinirii ritmului epidemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.