Regatul Unit a înregistrat 778 de decese ale unor pacienţi din cauza noului coronavirus - la spital -, o creştere mai puternică decât cea înregistraă cu o zi înainte (717 morţi), iar bilanţul covid-19 creşte la 12.107 morţi, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul persoanelor testate pozitiv cu covid-19 a crescut, în total, la 93.873 în regat, cu 5.252 în plus faţă de cel din ajun, a anunţat ministerul Sănătăţii.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.