Joe Biden s-a adresat miercuri unei mese rotunde de lideri evrei la Washington, unde a descris atacul sângeros al Hamas asupra Israelului ca fiind "cea mai mortală zi pentru evrei de la Holocaust încoace", scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele american a declarat că atacul de sâmbătă a fost "răul pur" şi o "campanie de cruzime pură împotriva poporului evreu".

"Tăcerea înseamnă complicitate", a spus Biden. "Refuz să tac". El a spus că a vorbit din nou cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu, şi că SUA "suplimentază" asistenţa militară suplimentară pentru Forţele de Apărare ale Israelului.

El a spus că SUA "lucrează la fiecare aspect" al crizei ostaticilor din Israel, dar că "ideea că voi sta aici în faţa voastră şi vă voi spune ce fac este bizară".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.