Bernie Sanders îşi suspendă campania în cursa la învestitura democrată în vederea alegerilor prezidenţiale din 2020, în urma unei operaţii de urgenţă, a anunţat miercuri anturajul candidatului, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul independent din Vermont, în vârstă de 78 de ani, a avut nevoie de o operaţie, în urma unei probleme arteriale.

Echipa sa de campanie a declarat că acesta a suferit dureri la nivelul toracelui.

”La un eveniment de campanie, ieri (marţi) seara, senatorul Sanders a resimţit o jenă toracică. În cursul unor examene medicale i s-a găsit o arteră blocată şi i s-au pus două stenturi (extensoare vascualre)”, a anunţat într-un comunicat echipa de campanie a candidatului.

”Senatorul Sanders vorbeşte, iar moralul îi este bun” dă asigurări Jeff Weaver, într-un comunicat.

”El se odihneşte în cursul următoarelor zile. Anulăm evenimentele şi apariţiile sale până la noi ordine şi vom continua să vă furnizăm informaţii adecvate”, adaugă el.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.