Un bărbat a fost atins de gloanţe în în faţa curţii unei moschei la sediul Asociaţiei Culturale Islamice Moscheea Adda’wa (ACIMA) duminică seara, la Paris, iar atacatorul a fugit cu un vehicul cu două roţi, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pista privilegiată este o reglare conturi.

Potrivit cotidianului Le Parisien, bărbatul, rănit cu două gloanţe de nouă milimetri la piciorul stâng, era rmărit de unul sau maimulţi agresori şi s-ar fi refugiat în instituţie.

Potrivit unei surse judiciare, o anchetă cu privire la o ”tentativă de omor” a fost deschisă şi încredinţată poliţiei judiciare.

Un bărbat care purta şapcă a tras în mai multe rânduri asupra altui bărbat în faţa moscheii, în arondismentul al XIX-lea de la Paris.

”Un bărbat cu şapcăa tras în mai multe rânduri asupra altui bărbat, pe care l-a rănit la picioare” în faţa moscheii situate pe rue de Tanger, a declarat duminică o sursă din cadrul poliţiei, confirmând informaţia dezvăluită de Le Parisien.

”Ne orientăm către o reglare de conturi vizând o persoană anume, ci nu nu loc anume!”, a precizat pentru AFP o sursă apropiată dosarului.

Presupusul autor a reuşit să fugă, potrivit sursei din cadrul poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.