Avocata Natalia Veselniţkaia s-a declarat pregătită să depună mărturie în faţa congresmenilor americani despre controversata întâlnire pe care a avut-o în iunie 2016 cu Donald Trump Jr, Paul Manafort şi Jared Kushner. De asemenea, aceasta a promis că va spulbera ”isteria în masă” generată de întâlnirea pe care a avut-o cu reprezentanţii campaniei Trump, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Donald Trump Jr. a acceptat anul trecut să participe la o întâlnire cu avocata rusă Natalia Veselniţkaia, după ce i s-a spus că este o reprezentantă a executivului rus şi are informaţii compromiţătoare despre rivala democrată Hillary Clinton, care ar putea să-l ajute pe tatăl său în cursa pentru Casa Albă.

Însă, Veselniţkaia a declarat anterior că nu a avut niciodată informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton şi a dezminţit că ar avea legături cu reprezentanţii Kremlinului.

În schimb, avocata rusă a explicat că a discutat cu Donald Trump Jr, Paul Manafort şi Jared Kushner despre legea Magnitsky şi interdicţia impusă cetăţenilor americani de a adopta copii din Rusia.

”Sunt pregătită să clarific întreaga situaţie din spatele acestei isterii în masă - dar numai prin intermediul avocaţilor sau dacă voi depune mărturie în Senat”, a declarat Veselniţkaia într-u interviu pentru Russia Today.

Oficialii ruşi au dezminţit în repetate rânduri acuzaţiile legate de interferenţele Moscovei în alegerile prezidenţiale din Statele Unite, într-o încercare de a înclina balanţa electorală spre Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.