Autorităţile ruse au revizuit bilanţul la trei morţi, după ce focuri de armă au zguduit Tribunalul Regional de la Moscova. Cei trei oameni care şi-au pierdut viaţa sunt membri ai unei grupări infracţionale, care au încercat să fure armele agenţilor de securitate şi să evadeze, transmite Russia Today.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătoarei de cuvânt a poliţiei locale, trei suspecţi au murit pe loc, iar alţi doi au fost răniţi de focurile de armă trase de agenţii de securitate, în timp ce încercau să fugă dintr-un lift spre ieşirile de urgenţă ale Tribunalului Regional de la Moscova.

O avocată a relatat că peste 20 de focuri de armă au zguduit instanţa, iar printre răniţi se numără mai mulţi angajaţi ai tribunalului, precum şi trei poliţişti din Rusia.

În momentul atacului, un număr de cinci inculpaţi erau escortaţi spre sala de judecată, atunci când au încercat să fure armele agenţilor de securitate într-un lift din Tribunalul Regional de la Moscova.

Iniţial, presa rusă a relatat că ar fi vorba de patru inculpaţi împuşcaţi mortal, după ce au încercat să ia ostatici în capitala Rusiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.