Ministrul Sănătăţii, Veronika Skvorţova, a declarat marţi după-amiază că toate persoanele rănite grav în urma atentatului de la metrou sunt acum internate în stare stabilă în spitalele din Sankt Petersburg, transmite Sputnik.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu a existat niciun deces peste noapte (n.r. în rândul răniţilor). Toţi pacienţii, inclusiv cei care sunt într-o stare extrem de dificilă, sunt stabili în acest moment”, a declarat Skvorţova.

De asemenea, aceasta a precizat că 12 persoane au fost rănite grav în atentat, dar medicii au reuşit să-i stabilizeze şi pe aceşti răniţi.

Între timp, alte 27 de persoane au suferit răni moderat de severe după ce o bombă a explodat într-un vagon de metrou din Sankt Petersburg.

Printre persoanele rănite se numără trei cetăţeni străini din Belarus, Tadjikistan şi Uzbekistan.

De asemenea, bilanţul oficial a ajuns la 14 morţi şi 49 de răniţi în urma exploziei care a avut loc între staţiile Piaţa Sennaia şi Tehnologhiceski Institut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.