Autorităţile germane au anunţat că declanşarea unei alarme false a dus la intervenţia poliţiştilor într-o şcoală din localitatea Menden, situată în apropiere de Dortmund. Iniţial, presa locală a susţinut prezenţa unui bărbat înarmat în incinta şcolii sau pe străzile din apropiere, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Putem să confirmăm faptul că este vorba de o alarmă falsă”, a declarat guvernatorul din Arnsberg, o localitate situată în apropiere de Menden.

Anterior, autorităţile locale au precizat că nicio persoană nu a fost rănită şi că ar fi vorba de o operaţiune în desfăşurare, dar nu au oferit mai multe detalii cu privire la prezenţa unui posibil bărbat înarmat.

Autorităţile germane sunt în stare de alertă în urma atentatului terorist, care a vizat la finele anului trecut târgul Breitscheidplatz din Berlin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.