Poliţiştii au organizat miercuri dimineaţă mai multe percheziţii în trei landuri germane, iar nouă solicitanţi de azil au fost arestaţi în urma operaţiunilor. Cei nouă solicitanţi de azil sunt suspectaţi că ar face parte dintr-o grupare cecenă de crimă organizată, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raidurile autorităţilor au avut loc în localităţile Dresden, Leipzig, Pirna şi Radeberg din Saxonia, precum şi în alte localităţi din landurile Turingia şi Renania-Palatinat.

Operaţiunea autorităţilor germane are loc după ce, săptămâna trecută, au avut loc percheziţii la centrele de primire a migranţilor şi la 12 locuinţe din landurile Saxonia, Turingia, Bavaria, Renania de Nord-Westfalia şi Hamburg. Poliţiştii germani susţin că centrele de primire a migranţilor găzduiau persoane implicate în finanţarea terorismului.

Autorităţile germane au anunţat că suspecţii arestaţi miercuri dimineaţă sunt în mare parte cetăţeni ruşi de origine cecenă şi sunt implicaţi în activităţi criminale, precum şantaj, extorsiune, hărţuire şi sechestrare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.