Autorităţile germane au arestat joi după-amiază doi suspecţi în urma unei luări de ostatici la o bancă din localitatea Duisburg, situată în apropiere de metropola Dusseldorf. Potrivit primelor informaţii, cel puţin un suspect era înarmat atunci când a luat ostatici doi angajaţi ai unei filiale a băncii Sparkasse din cartierul Rumeln, transmite versiunea germană a The Local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, poliţiştii şi-au forţat intrarea în filiala băncii, dar suspecţii erau de negăsit. Aceştia au fost arestaţi ulterior, după ce autorităţile au stabilit că sunt implicaţi în incident pe baza informaţiilor date de ostatici.

Poliţiştii locali au explicat că în acest moment nu mai există niciun pericol pentru public, iar nicio persoană nu a fost rănită în incident.

Luarea de ostatici a avut loc cu puţin timp înainte de deschiderea băncii, atunci când doar doi angajaţi erau în incintă. Potrivit autorităţilor, o angajată a auzit zgomote ciudate din camera seifului şi a sunat la poliţie în jurul orei locale 8.40 (9.40 ora României).

De asemenea, una dintre ostatice a reuşit să fugă de atacatori în jurul orei locale 11.30 (12.30 ora României). Ulterior, poliţiştii l-au găsit pe al doilea angajat legat şi imobilizat în camera seifului.

Autorităţile locale au precizat că cei doi suspecţi au fost arestaţi în jurul orei locale 11.45 (12.45 ora României) în apropierea unei brutării din cartierul Rumeln.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.