Autorităţile franceze au lansat sâmbătă după-amiază o operaţiune antiteroristă masivă în aglomeratul cartier parizian Les Halles, situat în zona centrală a metropolei Paris. Martorii susţin că operaţiunea a început la ora locală 16.00 (17.00) în apropierea bisericii Saint Leu Saint Gilles, situată pe rue Saint Denis, transmite Le Parisien.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între timp, poliţiştii parizieni au confirmat operaţiunea antiteroristă şi i-au avertizat pe locuitori să evite zona centrală a Parisului.

De asemenea, autorităţile au activat planul de alertă pentru bombă şi au trimis un mesaj de avertizare locuitorilor printr-o aplicaţie mobilă.

Franţa rămâne în alertă maximă de atentate teroriste, după ce liderii ISIS au făcut un apel pentru lansarea de noi atacuri în Hexagon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.