Autorităţile franceze au lansat o operaţiune pentru capturarea unui suspect înarmat, care a atacat cu un cuţit mai mulţi pasageri în trei staţii de metrou care fac legătura dintre arondismentele pariziene 10 Enclos-St-Laurent şi 19 Buttes-Chaumont. Nu există mai multe detalii despre starea pasagerilor care au fost răniţi de agresor, transmite Le Parisien.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Se pare că acest incident a început joi noaptea, atunci când agresorul necunoscut a înjunghiat trei bărbaţi în jurul orei locale 21.15 (22.15 ora României), însă a reuşit să fugă la staţia Riquet. Cele trei victime au primit primul ajutor de la ceilalţi pasageri şi au fost ulterior transportate la spitalul Lariboisiere.

Ulterior, un pasager a contactat autorităţile în jurul orei locale 22.15 (23.15 ora României), susţinând că o persoană necunoscută încearcă să-l înjunghie la staţia Jacques Bonsergent. Descrierea celui de-al doilea agresor se aseamănă cu cea prezentată de primele trei victime de la Riquet.

Ultimul atac a avut loc în jurul orei locale 0.50 (1.50 ora României), atunci când doi pasageri i-au informat pe agenţii de securitate că au fost agresaţi de un bărbat înarmat cu un cuţit la staţia Gare de l'Est.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.