Autorităţile de la Chişinău nu ar fi permis decolarea de pe Aeroportul Internaţional Chişinău a unui avion în care se afla fiul procurorului general al Federaţiei Ruse, Igor Ciaika, scrie Unimedia, citând presa rusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La bordul aeronavei s-ar fi aflat un grup de afacerişti ruşi şi patru membri ai protocolului care urmau să-l însoţească pe vicepremierul Dmitri Rogozin în Republica Moldova. 

„Din câte ştiu eu, avionul, cu fiul procurorului general la bord, omul de afaceri Igor Ciaika, a zburat la Chişinău pentru a purta negocieri de afaceri”, a declarat una dintre surse.

Aeroportul Chişinău nu a oferit încă o reacţie pe marginea acestui caz.

 Bucureştiul a refuzat survolarea de către aeronava în care se afla Rogozin, a spaţiului aerian românesc. Avionul a făcut o escală la Minsk, de unde vicepremierul a luat o cursă Aeroflot cu destinaţia Moscova. El a ajuns la Chişinău cu o întârziere de opt ore.

Igor Dodon şi Dmitri Rogozin urmau să participe la sărbătoarea comună în regiunea transnistreană organizată cu ocazia a 25 de ani de la crearea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.