Autorităţile britanice au făcut mai multe arestări ”semnificative” şi au descoperit elemente importante în investigaţia lansată după atentatul sinucigaş de la Manchester Arena, a anunţat joi după-amiază comisarul-şef Ian Hopkins, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vreau să-i asigur pe oameni că aceste arestări pe care le-am făcut sunt semnificative, iar investigaţia iniţială a dus la descoperirea mai multor elemente considerate extrem de importante”, a precizat şeful poliţiei din Manchester.

De asemenea, comisarul-şef a explicat că percheziţiile vor continua în următoarele zile.

În acest moment, opt suspecţi rămân în arest în Marea Britanie.

Alţi doi suspecţi au fost arestaţi de către forţele libiene în urma unor operaţiuni antiteroriste din Tripoli - fiind vorba de Hashem Abedi şi Ramadan Abedi.

Un număr de 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, inclusiv minori, în vreme ce alte 116 persoane au fost rănite, după ce un atacator sinucigaş născut din refugiaţi libieni şi-a detonat centura cu exblozibili într-un foaier dintre Manchester Arena şi gara Victoria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.