Autorităţile britanice au anunţat marţi seara redeschiderea unui campus universitar şi a trei biblioteci, după ce o alertă falsă de securitate a dus la evacuarea temporară a studenţilor din cele trei clădiri ale universităţii Salford, situată în zona metropolitană a oraşului Manchester, transmite Sky News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii universităţii le-au mulţumit studenţilor care au dat dovadă de răbdare, fiind vorba de a doua alertă de securitate care i-a afectat în ultima zi pe locuitorii din Manchester.

Evacuarea a durat aproximativ 30 de minute şi a vizat campusul Peel Park, precum şi bibliotecile New Adelphi, Lady Hale şi Clifford Whitworth.

Acest incident de securitate are loc după ce 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 59 au fost rănite în urma unui atac sinucigaş de la Manchester Arena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.