Autorităţile britanice au anunţat că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost rănit într-un schimb de focuri, care a avut loc în apropierea unei şcoli primare din metropola scoţiană Glasgow. Se pare că respectivul incident a avut loc luni dimineaţă, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicio altă persoană nu a fost rănită în acest incident, care a avut loc în districtul Penilee. Autorităţile britanice au explicat că districtul era plin de părinţi, care îşi lăsau copii la şcoală, în momentul când s-au auzit primele focuri de armă.

”Deşi am putea să credem că a existat o victimă vizată în mod special, oricine putea să fie de fapt rănit, iar copiii puteau să fie ameninţaţi”, a declarat un reprezentant al poliţiei din Glasgow.

Se pare că bărbatul rănit este acum în stare stabilă, iar autorităţile locale au lansat o investigaţie pentru a determina circumstanţele incidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.