Presa belgiană susţine că autorităţile au intervenit sâmbătă dimineaţă pentru evacuarea unui centru comercial din Chatelineau, în apropiere de Charleroi, după ce un atacator înarmat cu o armă de tip Kalaşnikov a deschis focul într-un magazin de bijuterii, provocând panică. Forţele de securitate au escortat zeci de clienţi în exteriorul centrului Cora Chatelineau, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Focuri de armă au fost trase cu un Kalaşnikov”, a declarat primarul Daniel Vandelick.

Există date contradictorii cu privire la numărul atacatorilor, unele surse precizează că ar fi vorba de până la trei atacatori.

Nicio persoană nu a fost rănită în incident, iar atacatorii păreau interesaţi să jefuiască magazinul de bijuterii din centrul comercial Cora Chatelineau, situat la aproximativ 50 de kilometri sud de Bruxelles.

Autorităţile belgiene au exclus o legătură teroristă.

De asemenea, unii martori susţin că au auzit cel puţin două explozii în mall.

Incidentul are loc la doar patru zile după ce un bărbat înarmat a luat ostatici într-un supermarket din suburbia Forest din Bruxelles. Atunci, autorităţile belgiene au exclus o legătură teroristă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.