Autorităţile austriece caută o posibilă dublură a lui Adolf Hitler, care a apărut în repetate rânduri în localitatea natală a dictatorului nazist, Braunau. Martorii susţin că suspectul avea inclusiv mustaţa caracteristică şi îmbrăcămintea lui Hitler, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am văzut adeseori acest domn în Braunau şi m-am întrebat dacă asta înseamnă ceva”, a declarat un localnic pentru publicaţia Oberoesterreichische Nachrichten.

Adolf Hitler s-a născut în 1889 în Braunau am Inn, o localitate situată pe graniţa cu Germania.

Localnicii susţin că suspectul are între 25 şi 30 de ani, fiind ultima oară văzut într-o librărie din Braunau. Potrivit martorilor, dublura dictatorului nazist se uita prin mai multe reviste despre al doilea război mondial şi Germania.

De asemenea, acesta a intrat într-un bar şi s-a identificat drept Harald Hitler.

Localnicii l-au fotografiat chiar în faţa locuinţei în care s-a născut Adolf Hitler.

Parlamentarii austrieci au votat în decembrie să cumpere locuinţa de trei etaje din zona centrală a localităţii Braunau.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.