Poliţiştii austrieci anchetează şase migranţi de origine afgană, care sunt acuzaţi de comiterea unor atacuri şi abuzuri sexuale asupra a 18 femei în timpul evenimentelor de Anul Nou din provincia Tirol, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, unul dintre suspecţi şi-a mărturisit deja faptele şi a cerut scuze femeilor care au căzut victime abuzurilor sexuale din noaptea de Revelion. Însă, ceilalţi cinci suspecţi neagă orice implicare.

Autorităţile austriece nu au arestat nicio persoană în această investigaţie, iar migranţii afgani sunt cercetaţi în libertate.

Cele 18 victime susţin că atacatorii le-au pipăit şi chiar au încercat să le sărute forţat în timp ce stăteau în apropierea unei pieţe din Innsbruck.

Alte femei au acuzat că au fost îmbrăţişate forţat de către un atacator în timp ce ceilalţi le pipăiau sânii şi organele genitale.

Mai multe victime au reuşit să-i fotografieze pe agresori, ceea ce a ajutat la identificarea celor şase bărbaţi de origine afgană, care au locuit anterior în acelaşi hostel pentru migranţi.

Atacurile sexuale sunt similare cu cele de anul trecut din Koln, atunci când sute de femei au fost abuzate sexual de zeci de suspecţi de origine nord-africană şi arabă în timpul evenimentelor de Revelion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.