Departamentul de Poliţie din Los Angeles a anunţat că investighează posibilitatea prezenţei unui atacator înarmat în incinta aeroportului internaţional LAX, în vreme ce imaginile de pe reţelele de socializare demostrează o aparentă evacuare a persoanelor din terminalul de plecări, informează RT şi Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, poliţiştii americani verifică în acest moment situaţia din interiorul aeroportului, iar măsuri de precauţie au fost luate pentru a asigura siguraţa publicului.

Se pare că mai multe persoane s-au baricadat în toaletele din terminalul 6, iar martorii susţin că au auzit focuri de armă în terminalele 1,5 şi 7.

Administraţia Federală de Aviaţie (FAA) a blocat avioanele pe pista aeroportului internaţional până la ora locală 22.00 (08.00 ora României).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.