Autorităţile americane cred că mai multe persoane au deschis focul într-un club de noapte din Cincinnati, după ce o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte 14 au fost rănite într-un atac armat din Cameo Club. Până în acest moment, niciun suspect nu a fost reţinut şi martorii susţin că cel puţin o persoană înarmată a reuşit să fugă după atac, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cincisprezece persoane au fost împuşcate, iar una şi-a pierdut viaţa în urma atacului armat din Cameo Club, care are loc la mai puţin de un an după ce un american radicalizat a atacat un club al comunităţii gay din localitatea Orlando.

”În acest moment nu avem informaţii despre circumstanţele care au dus la acest atac armat. Credem că este vorba de cel puţin un cuplu de atacatori”, a declarat căpitanul Kimberly Williams.

De asemenea, suspecţii sunt în continuare în libertate şi autorităţile nu au la dispoziţie nicio descriere a acestora, pentru că martorii nu doresc să colaboreze.

Mai multe victime sunt în stare gravă, iar sute de persoane erau în incinta clubului atunci când a început atacul din Cincinnati.

Cameo Club a anunţat pe o reţea socială o noapte ”sexy” pentru petrecăreţii care-i vor trece pragul, accesul fiind permis doar persoanelor de peste 21 de ani.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.