Autorităţile newyorkeze au anunţat marţi după-amiază descoperirea unui bărbat decedat în interiorul consulatului Rusiei din Manhattan. Se pare că bărbatul a decedat în urma unei traume craniene, însă nu există nicio dovadă cu privire la comiterea unei crime, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În acest moment nu pare să existe o crimă. Aşteptăm ca medicul legist să determine cauza morţii”, a declarat Sophia Mason de la Departamentul de Poliţie din New York (NYPD).

Autorităţile au intervenit la consulatul rus la doar o oră după deschiderea secţiilor de vot din New York, în urma unei campanii tensionate în care politicienii americani au acuzat Moscova de implicare în alegerile prezidenţiale din SUA în favoarea lui Donald Trump.

Consulatul Rusiei din New York este situat la doar trei kilometri de Trump Tower şi de şcoala publică unde a votat Donald Trump.

Poliţiştii au descoperit în clădirea consulatului un bărbat inconştient, în vârstă de 63 de ani. Ulterior, paramedicii l-au declarat mort.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.