Autorităţile americane au arestat duminică un rapper, în legătură cu focurile de armă trase într-un club de noapte din Arkansas. Un număr de 28 de persoane au fost rănite, după ce un individ a început să tragă în mulţime la un concert susţinut de rapperul Ricky Hampton, cunoscut sub numele de scenă Finese TwoTymes, în clubul Power Ultra Lounge din Little Rock, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Managerul rapperului susţine că acesta nu are nicio legătură cu schimbul de focuri din clubul Power Ultra Lounge.

Un număr de 25 de persoane au suferit plăgi împuşcate, în vreme ce alte trei au fost călcate în picioare din cauza haosului creat în clubul de noapte din Arkansas.

De asemenea, două persoane sunt în stare gravă, dar medicii se aşteaptă ca acestea să supravieţuiască. 

Autorităţile au arestat o a doua persoană în acelaşi timp cu rapperul Finese TwoTymes.

Primarul Little Rock, Mark Stodola, a explicat că incidentul armat a pornit de la o neînţelegere între mai mulţi patroni ai clubului şi a escaladat repede din cauza ”rivalităţilor şi a armelor”.

”Vreau să dau asigurări membrilor publicului că nu a fost un act de terorism, doar o tragedie... Nu pare că este vorba de un incident armat plănuit”, a declarat Stodola.

Autorităţile locale au precizat că mai multe persoane asociate cu rapperul Finese TwoTymes au fost oprite, după ce au încercat să intre forţat în clubul Power Ultra Lounge.

Dintre aceste persoane, cel puţin una era înarmată în noaptea tragediei din Arkansas.

Aceste persoane au reuşit ulterior să intre în club, iar autorităţile investighează dacă în spatele incidentului armat este o rivalitate de lungă durată între grupările de crimă organizată din Little Rock.

”Violenţa nu este pentru club. La sfârşitul zilei, cu toţii am venit aici pentru un motiv şi acela este de a ne distra. Nu de a fi răniţi”, a scris rapperul într-un mesaj postat pe Facebook.

Autorităţile locale l-au criticat materialele promoţionale ale rapperului, în care acesta apare cu o puşcă îndreptată spre cameră. De asemenea, primarul a suspendat licenţa de funcţionare a clubului de noapte şi autorităţile plănuiesc să închidă permanent Power Ultra Lounge.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.