Autorităţile americane au anunţat vineri seara că un laptop al unui agent Secret Service a fost furat dintr-un autovehicul parcat în New York. De asemenea, respectivul laptop conţinea planurile de etaj de la Trump Tower, care sunt necesare asigurării securităţii preşedintelui şi a familiei sale, precum şi detalii despre ancheta privind e-mailurile democratei Hillary Clinton, relatează postul de televiziune ABC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest moment, poliţiştii newyorkezi caută în continuare laptopul, dar există o înregistrare video care ar putea să ajute la identificarea rapidă a principalului suspect.

De asemenea, laptopul furat este criptat şi autorităţile pot şterge toate informaţiile de la distanţă, dacă această acţiune este necesară. 

Agenţii Secret Service asigură securitatea familiei preşedintelui american, care continuă să locuiască în Trump Tower. 

Prima Doamnă a decis să locuiască în continuare în penthouse-ul din metropola newyorkeză până ce mezinul familiei îşi finalizează anul şcolar în Manhattan.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.