Autorităţile americane au anunţat luni după-amiază că mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, după ce un atacator înarmat a început să tragă focuri de armă într-o clădire din zona industrială a oraşului Orlando, transmite BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu există mai multe informaţii despre numărul victimelor, dar autorităţile au precizat că situaţia este în acest moment stabilă, fără să explice ce s-a întâmplat cu atacatorul înarmat de pe strada Forsyth.

Acest atac înarmat are loc cu doar o săptămână înainte de aniversarea a un an de la cel mai sângeros atac armat din istoria recentă a Statelor Unite, care a avut loc într-un club de noapte al comunităţii gay din Orlando,

Un număr de 49 de persoane şi-au pierdut viaţa anul trecut, după ce un atacator radicalizat pe internet a deschis focul în clubul Pulse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.